Lämmitä 15 litraa vettä, noin +76 asteeseen.
Kaada saaviin ja lisää, vähän kerralla sekoittaen:
2kg Pale Ale EBC 5
400g Cara Pale EBC 8
200g Amber EBC 50
Mäskäys 15 litrassa +67 asteista vettä (75min.)
Huuhtele maltaat kahdella litralla +76 asteista vettä.
Keitä kattilassa humalapellettien kanssa.
20g Amarillo (60min.)
10g Amarillo (30min.)
20g Simcoe (15min.)
30g Amarillo (0min)
Jäähdytä vierre noin +25 asteeseen ja lisää hiiva. Kaada käymisastiaan
11gr Fermentis us05 Amerigan Ale
Nostele vierrettä, että se saa happea. Sulje astian kansi ja aseta vesilukko paikoilleen.
Pullotus 1-2 viikon päästä (1/2tl kidesokeria pulloon)
Anna jälkikäydä pullossa noin kuukausi.
Hyvvee tulloo!