Lämmitä 15 litraa vettä, noin +76 asteeseen.

Kaada saaviin ja lisää, vähän kerralla sekoittaen:

2kg Pale Ale EBC 5

400g Cara Pale EBC 8

200g Amber EBC 50

Mäskäys 15 litrassa +67 asteista vettä (75min.)

Huuhtele maltaat kahdella litralla +76 asteista vettä.

Keitä kattilassa humalapellettien kanssa.

20g Amarillo (60min.)

10g Amarillo (30min.)

20g Simcoe (15min.)

30g Amarillo (0min)

Jäähdytä vierre noin +25 asteeseen ja lisää hiiva. Kaada käymisastiaan

11gr Fermentis us05 Amerigan Ale

Nostele vierrettä, että se saa happea. Sulje astian kansi ja aseta vesilukko paikoilleen.

Pullotus 1-2 viikon päästä (1/2tl kidesokeria pulloon)

Anna jälkikäydä pullossa noin kuukausi.

Hyvvee tulloo!

 

12654518_400015670197897_549910575947710